Za posameznike

Na delavnici sem se počutila sprejeto, ustvarjen je bil krog zaupanja. Kljub temu, da smo veliko razmišljali in raziskovali po svoji notranjosti, nisem imela občutka utrujenosti. Na trenutke se mi je zdelo kot da bi odložila neko breme. Najbrž je k temu pripomoglo “povabilo” k vsaki vaji oz. aktivnosti posebej, ker nikoli nisem čutila prisile oz. pritiska, da moram nujno in takoj nekaj odgovoriti.
Mojca

Javor zelo nazorno predstavil obravnavane vsebine delavnice in jih podkrepil s konkretnimi vajami, kar mi je bilo zelo všeč, saj je vse temeljilo na izkustvenem učenju. Znal je prisluhniti. Pri vajah nas je spodbujal in motiviral, nam svetoval in pomagal, ko smo potrebovali pomoč. Med delavnico sem se počutila sproščeno in občutila sem veliko pripradnost skupini, za kar je poskrbel tudi Javor, ki je delavnico vodil sproščeno, z veliko mero entuziazma in pripravljenosti poslušati. Imela sem občutek, da sem slišana in da je Javor prisluhnil mojemu mnenju, mojim občutkom in potrebam.
Alja

Javor je temo predstavil teoretično, praktično in nas vodil tudi po naši izkušnji. Na vprašanja je odgovarjal direktno, umirjeno, empatično in sproti preverjal stanje mojega razumevanja. Deloval je pomirjujoče, spodbudno, kar je v celoti prispevalo k mojemu zadovoljstvu. Ustvaril je ravnovesje med teorijo in prakso, v kateri sem se počutila udobno. Pokazal je človečnost, kar mi je dalo vzor. Na moji lestvici vrednot je to zelo pomembno.
Metka

Na Javorjevi delavnici sem se počutil udobno in povezano, všeč mi je bila njegova skrb za vse udeležence in celoten proecs. V splošnem je bila to zame dobra in uporabna izkušnja. Hvala!
Matjaž

 

Individualna ura

 

Dobimo se lahko tudi individualno. Srečanja potekajo v Ljubljani, točen naslov sporočim ob rezervaciji termina. Spregovorimo lahko o:
– tehnikah za odpravljanje stresa, učenju poslušanja, tehnikah za vodenje skupin, veščinah za avtentično izražanje, …

Cena individualnega svetovanja za fizično osebo za 60 min znaša med 60 € in 150 €
Cena individualnega svetovanja za pravno osebo za 60 min znaša med 120 € in 180 €

Ceno določite sami glede na vaše finančne zmožnosti. Če se delavnice udeleži več oseb (ki se zberete skupaj – do 6 oseb) je cena srečanja 200 €/h.

Scroll to Top