PRVI SPLETNI TEČAJ NENASILNE KOMUNIKACIJE V SLOVENSKEM JEZIKU

S tečajem nenasilne komunikacije
do iskrenih in spoštljivih odnosov

Uživaj v iskrenih odnosih, postavi jasne meje
in skomuniciraj svoje potrebe brez zadržkov in strahu.

Sale Page Image 2023
Glavna Ikona (1)

Z nakupom spletnega tečaja nenasilne komunikacije prejmeš:

BONUS: Vodena meditacija, s katero si lahko pomagaš sprostiti težka čustva, ki se ti sprožajo v odnosu do osebe s katero si v konfliktu.

Ta tečaj je bil do sedaj vsekakor najbolje vložen denar v mene in mojo prihodnost. Hvala! – Alenka, udeleženka tečaja

Spletni tečaj nenasilne komunikacije te bo opremil s tremi ključnimi veščinami, s katerimi lahko premostiš komunikacijske vrzeli in 100% izboljšaš svojo komunikacijo v osebnih in poslovnih odnosih.

Spletni tečaj te nauči
izboljševanja odnosov:

Doma

Pristni in iskreni odnosi doma so zelo pomembni, zato so tehnike usklajevanja ključne.

V službi

Službeni odnosi so ključni za napredovanje in dobro počutje v kolektivu.

Med prijatelji

Nauči se ustvariti pristne odnose v prijateljskih krogih in kako premostiti razlike.

Tri najpogostejše napake, ki ljudi vodijo do konfliktov

  • Verjamejo samo besedam: Ljudje pogosto poslušajo samo besede, ki jih nekdo izgovori, namesto da bi prisluhnili bistvu sporočila, ki so občutki in potrebe in se skrivajo izza besed.

  • Mislijo da je njihovo mnenje edino pravilno: Velikokrat mislimo, da je naš način razmišljanja edini pravilen, zato se težko povežemo z občutki in potrebami drugih. Pogosto tudi mislimo, da so naše potrebe pomembnejše od potreb drugih.

  • Prehitro odzivanje namesto poslušanja: Ko nekdo govori, se pogosto odzivamo z nasveti, svojimi zgodbami ali drugo osebo poskušamo potolažiti, namesto da bi preprosto poslušali in razumeli, kaj nam druga oseba poskuša povedati.

Tri osnovne in nepogrešljive veščine za izboljšanje tvoje komunikacije:

1.Empatija in poslušanje preko besed

2.Avtentično izražanje

3.Samo-empatija in čustvena inteligenca

Komu je namenjen osnovni tečaj nenasilne komunikacije?

  • Osebam, ki želijo izboljšati komunikacijo: Bodisi v osebnem življenju z družinskimi člani in partnerjem ali v poslovnem svetu z direktorji in sodelavci.
  • Tistim, ki se soočajo s konflikti: Za posameznike, ki želijo okrepiti svojo čustveno inteligenco, izboljšati reševanje konfliktov, izražati svojo avtentičnost in preobraziti nepodporne vedenjske in miselne vzorce.
  • Vodjem in direktorjem: Za tiste, ki želijo izpopolniti svoje vodstvene veščine, ohranjati avtentičnost, in graditi pristen stik s sodelavci ter dvigniti motivacijo zaposlenih.
  • Tistim, ki imajo željo po globljem stiku z drugimi: Nenasilna komunikacija vam bo pomagala, da se povežete z drugimi na globlji, bolj avtentični ravni.
  • Ljudem, ki jih zanima osebni razvoj: Za vse, ki jih zanima področje delovanja človeške psihe, nevroznanosti in želijo nadgraditi svoje komunikacijske veščine.

Vsebina osnovnega tečaja nenasilne komunikacije ​

Uvod

Kaj sta povezovalni (Žirafji) in razdiralni (Šakalji) jezik

Kaj je empatično vživljanje

Kaj je empatično vživljanje

Kaj je samoempatija?

Primer uporabe vseh treh veščin nenasilne komunikacije

Zaključek

Dodatni moduli in razlage konceptov nenasilne komunikacije

Mnenja udeležencev

O avtorju

Mvu 2024 Javor Akcija

Dobrodošli, sem Javor. Mednarodno certificiran trener globalnega pristopa nenasilne komunikacije po Marshallu Rosenbergu (www.CNVC.org) in delujem v poslovnem okolju, na univerzah, v mladinskih centrih in drugih organizacijah. Uživam v nudenju podpore in predajanju novih znanj posameznikom in skupinam!

 

Med moje strasti spadajo tudi glasba, izdelovanje iz lesa, postopoma pa se v tujini izobražujem tudi iz gibalno terapevtske metode Movement Medicine, ki združuje znanja tradicionalnih šamanskih praks in sodobne nevroznanosti. Rad hodim v hribe, obožujem naravo ter redno prakticiram Wim-Hoff metodo izpostavljanja mrazu.

Začni izboljševati odnose
in dvigni svojo kvaliteto življenja!

OSNOVNI SPLETNI TEČAJ
NENASILNE KOMUNIKACIJE

129 €

47 €

63% popust samo v mesecu Juliju

Z nakupom spletnega tečaja nenasilne komunikacije prejmeš:

BONUS: Vodena meditacija, s katero si lahko pomagaš sprostiti težka čustva, ki se ti sprožajo v odnosu do osebe s katero si v konfliktu.

INDIVIDUALNI
COACHING

1500 €

Z nakupom individualnega coachinga nenasilne komunikacije prejmeš:

Screenshot 2023 09 11 At 10.51.42

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor s tečajem ne boste zadovoljni in ne boste prejeli novih, navdihujočih in praktično uporabnih znanj za vaše osebne in poslovne odnose, vam vrnem denar. Sporočite mi na email v roku 14 dni po nakupu in vrnil vam bom denar – brez vprašanj.

Zaupali so mi

Odgovori na pogosta vprašanja

V čem se ta tečaj razlikuje od ostalih vsebin o komunikaciji?”

 

Gre za priznan in unikaten globalni pristop komunikacije po ameriškemu psihologu Marshallu Rosenbergu, kjer se v ospredje postavlja učenje veščin kot so empatija do sebe in drugih ter poslušanje preko besed. Prevprašuje se ustaljene mišljenjske in komunikacijske vzorce ter načine uporabe moči in vabi k raziskovanju in uporabi novih.

 

“Lahko to vsebino dobim na internetu in v knjigah?”


Lahko! Na voljo je veliko literature in knjig. Vsekakor pa boste dosegli globlje razumevanje in integracijo vsebin, če si ogledate vsebine iz tečaja ter se udeležite izkustvene delavnice in znanje tudi dejansko uporabite v praksi preko praktičnih vaj, iger vlog ter pod mojim mentorstvom.

 

Bo tečaj relevanten za moje osebne ali poslovne odnose?”


Učenje čustvene inteligence in empatije ter veščin poslušanja “preko besed”, postavljanje jasnih mej, avtentično izražanje, preseganje omejujočih prepričanj, soočanje z napadalno komunikacijo….vam lahko pride prav tako v osebnem kot v poslovnem življenju in odnosih.

Bi raje prišli na dogodek v živo?

Vabljeni na uvodno delavnico nenasilne komunikacije

Opis:

Na uvodni delavnici globalno uveljavljenega pristopa NVC komuniakcije (po Rosenbergu) boste pridobili osnovna znanja tega pristopa ter izvajali izkustvene vaje komunikacije, ki se nanašajo na vaše vsakodnevno življenje in tematike kot so čustvena inteligenca, jasnost izražanja, empatija in aktivno poslušanje, soočanja s težavnimi situacijami znotraj osebnih in poslovnih odnosov…

ZAVOD PAN

Logo Zadnji Javor Vogelnik 15 November

KONTAKT

                            Javorvogelnik(at)gmail.com

Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.