Pogoji poslovanja

Politika zasebnosti

S prijavo na e-novice, ki jo lahko izvedete na spletni strani www.javorvogelnik.com, omogočite Zavodu pan in direktorju Zavoda Javorju Škerlj Vogelniku, Ukanc 108, 4265 Bohinjsko jezero, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bomo obdelovali v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Uradna oseba zavoda je Javor Škerlj Vogelnik, dosegljiva na elektronskem naslovu:
JavorVogelnik(at)gmail.com

OBDELAVA PODATKOV:
S prijavo na e-novice se strinjate, da zbiramo osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi. Osebni podatki, ki jih zbiramo so ime, priimek in elektronski naslov.

Če preko kontaktnih obrazcev na spletni strani oddate povpraševanje ali se prijavite na delavnico, tečaj, coaching, treninge, svetovanja, izobraževanja ali dogodke, vas bomo prosili za ime, priimek in elektronski naslov. Osebne podatke potrebujemo, da vam lažje podamo odgovor oz. ponudbo na vaše povpraševanje oz. za izvedbo naročene storitve. Ti podatki bodo uporabljeni za namen izvedbe naročene storitve in se ne bodo nikjer shranjevali niti posredovali tretjim osebam. V kolikor pa v obrazcu izrecno označite, da se strinjate s prijavo na e-novice in podate svoje dovoljenje, vas bomo dodali na email listo prejemnikov novic. Od teh novic se lahko kadarkoli odjavite.

NAMEN:
Osebne podatke zbiramo v skladu z namenom, za katerega ste nam jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bomo uporabili za drug namen. Zavezujemo se, da bomo z vašimi podatki delali spoštljivo in zakonito.

PRAVNA PODLAGA:
Osebne podatke zbiramo na podlagi vašega soglasja. Brez vašega izrecnega soglasja, vaših podatkov ne bomo uporabljali.

UPORABA OSEBNIH PODATKOV:
Osebne podatke uporabljamo izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali (prijava na e-novice, naročilo storitve, obveščanje o novostih, dogodkih in ugodnosti).

SHRANJEVANJE PODATKOV:
Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete, z dopisom na naslov Javor Škerlj Vogelnik, Ukanc 108, 4265 Bohinjsko jezero ali e-sporočilom na naslov JavorVogelnik(at)gmail.com. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. Vse ostale osebne podatke v okviru sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo. 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV:
Osebnih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam in jih ne bomo javno razkrili, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov. Osebnih podatkov ne bomo posredovali v tretjo državo ali organizacijo. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vašo privolitev.

VAŠE PRAVICE:
V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Zahtevo lahko pošljete na elektronski naslov: JavorVogelnik(at)gmail.com  ali po pošti na naslov: Javor Škerlj Vogelnik, Ukanc 108, 4265 Bohinjsko jezero

 

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri Zavodu Pan oz. direktorju Javor Škerlj Vogelniku ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Ljubljana, januar 2021

Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.