O meni

Dobrodošli, jaz sem Javor

Svoje delavne izkušnje sem več kot 10 let nabiral s poučevanjem športne vzgoje, deskanja na valovih, smučanja ter z organizacijo različnih dogodkov, rezidenčnih izobraževanj in vodenjem manjšega družinksega podjetniškega projekta.

Leta 2015 sem vstopil v proces certifikacije za mednarodnega trenerja nenasilne komunikacije (www.CNVC.org) in od takrat delujem kot trener (NVC) komunikacijskih veščin v poslovnem okolju, na univerzah, v mladinskih centrih in drugih organizacijah, v svoje delo pa vključujem tudi nekatere priznane gibalne pristope, ki podpirajo izkušnjo celovitega učenja.

Med moje strasti spadajo tudi glasba, izdelovanje iz lesa, postopoma pa se v tujini Izobražujem tudi iz gibalno terapevtske metode Movement Medicine, ki združuje znanja tradicionalnih šamanskih praks in  sodobne nevroznanosti. Rad hodim v hribe, obožujem naravo ter redno prakticiram Wim-hoff metodo izpostavljanja mrazu.

DIPL. PROF. PSIHOLOGIJE ŠPORTA

MEDNARODNI CERTIFICIRAN TRENER NVC KOMUNIKACIJE

PODJETNIK

TRENER MEHKIH VEŠČIN

KAJ O SODELOVANJU Z MANO IN MOJIH DELAVNICAH PRAVIJO DRUGI?

Veseli me delo z ljudmi in podpora pri bogatenju njihovega osebnega in poslovnega življenja. Vsak posameznik in vsaka skupina s katerimi sodelujem me na svojevrsten način navdihujejo.

ZAUPALI SO MI ŽE:

 

KAKO VAM LAHKO POMAGAM

S
preverjenimi globalno uveljavljenimi pristopi NVC komunikacije vam
pomagam pri razvoju komunikacijskih veščin, ki vam bodo v pomoč v
osebnem ali poslovnem okolju.

Na delavnicah NVC komunikacije postavimo nove temelje komuniciranja.
To je preventiva, da v podjetju ali pri zasebnih stikih ne bi prihajalo
do konfliktov ter da prenos informacij poteka na razumljiv in ustrezen
način.

  • KOMUNIKACIJSKE VEŠČINE ZA VODJE
  • AVTENTIČNO IZRAŽANJE, KI NAVDIHUJE SODELOVANJE IN SPOŠTOVANJE MED SODELAVCI
  • IZGRADNJA ZAUPANJA S POMOČJO KOMUNIKACIJSKIH VEŠČIN
  • SOOČANJE S SOVRAŽNIM IN NAPADALNIM GOVOROM ZNOTRAJ ORGANIZACIJE
  • RAZVOJ ČUSTVENE INTELIGENCE TER VEŠČINE ZA SPROŠČANJE NAPETOSI IN STRESA
  • PODAJANJE NEGATIVNE POVRATNE INFORMACIJE IN KRITIKE, KI POVEČUJE MOŽNOST STIKA IN PODPORNIH SPREMEMB MED ZAPOSLENIMI
  • POSTAVLJANJE MEJ ZNOTRAJ INTENZIVNIH KONFLIKTNIH SITUACIJ
  • MEDIACIJA V KONFLIKTIH
  • INDIVIDUALNO IZOBRAŽEVANJE IZ VEŠČIN NENASILNE KOMUNIKACIJE

MNENJA UDELEŽENCEV MOJIH DELAVNIC

“Javor me je na svoji delavnici Nenasilne komunikacije prepričal s svojo umirjenostjo in strokovnostjo. Vse tehnike, ki jih uči, več kot očitno uporablja tudi sam v praksi in tudi živi po teh principih. Kot udeleženka sem se počutila slišano, vključeno in odšla domov s konkretnimi predlogi, kako komunikacijo dvigniti na nov nivo. Vsekakor verjamem, da lahko ta pristop, ki ga Javor predaja, pomaga praktično vsakomur, zato ga priporočam!”

Nina Dušić Hren
CEO Dober Stik
"Na sedem-dnevnem retreatu z delavnicami Nenasilne komunikacije je Javor ustvaril varno in podpirajoče okolje, kjer sem se počutila sprejeto in slišano. Njegov pristop izvajanja delavnic je umirjen in fokusiran, kar pripomore k jasnosti ter razumevanju same vsebine in tudi vaj. Toplo in iz srca priporočam udeležbo na njegovih delavnicah!"

Key Account Manager
Medifit

MOJ NAČIN DELA IN KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Moje delo bazira na globalno uveljavljenemu pristopu nenasilne komunikacije (NVC), ki naslavlja tako osebnostne kot tudi sistemske, korporativne in družbene tematike odnosov med ljudmi. Poleg tega vključujem tudi nekatere poglede in znanja s področja sodobnega šamanizma, nevroznanosti in plesno gibalne terapije.

 Svoje programe vedno prilagodim posameznikom oziroma skupinam s katerimi delam. Večinoma delam z manjšimi skupinami 10 do 15 oseb saj  cenim izkustveno učenje. Gre za vključujoče, interaktivno in sodelovalno delo, kjer skupaj raziskujemo in se učimo o vplivih našega načina razmišljanja, komunikacijskih odzivov, uporabe moči, emocionalne inteligence, tehnik za premagovanje stresa, sistemske postavitve podjetji in organizacij…

Uporabljam teoretične koncepte komunikacije, demonstracije iz konkretnih življnejskih primerov, vaje za samorefleksijo, igre vlog, fizične in gibalne vaje, vaje za pripravo na intenzivnejše komunikacijske situacije, individualne pristope, delo v parih, delo v trojkah in večjih skupinah, primere svojih zgodb…

STOPIMO V STIK

 Imate kakšno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije?

Stopite v stik!

Vesel sem novih poznanstev in skupnega raziskovanja možnosti za sodelovanje.

Hvala!

JavorVogelnik(at)gmail.com

Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.