O meni

Dobrodošli, sem Javor

Sem mednarodni certificiran trener globalnega pristopa nenasilne komunikacije po Marshallu Rosenbergu (www.CNVC.org) in delujem v poslovnem okolju, na univerzah, v mladinskih centrih in drugih organizacijah. Uživam v nudenju podpore in predajanju novih znanj posameznikom in skupinam!

Med moje strasti spadajo tudi glasba, izdelovanje iz lesa, postopoma pa se v tujini izobražujem tudi iz gibalno terapevtske metode Movement Medicine, ki združuje znanja tradicionalnih šamanskih praks in  sodobne nevroznanosti. Rad hodim v hribe, obožujem naravo ter redno prakticiram Wim-hoff metodo izpostavljanja mrazu.

Javor Nvc Trening 2023

DIPL. PROF. PSIHOLOGIJE ŠPORTA

MEDNARODNI CERTIFICIRAN TRENER NENASILNE KOMUNIKACIJE

PODJETNIK

TRENER MEHKIH VEŠČIN

Screenshot 2024 03 11 At 20.11.27
Screenshot 2024 02 28 At 12.37.37
Screenshot 2024 03 11 At 20.09.36
Photo by: Darko Herič

ZAUPALI SO MI ŽE:

Screenshot 2022 04 30 At 13.35.41

 

KAKO VAM LAHKO POMAGAM

S preverjenimi globalno uveljavljenimi pristopi NVC komunikacije vam
pomagam pri razvoju komunikacijskih veščin, ki vam bodo v pomoč v
osebnem ali poslovnem okolju.

Na delavnicah NVC komunikacije postavimo nove temelje komuniciranja.
To je preventiva, da v podjetju ali pri zasebnih stikih ne bi prihajalo
do konfliktov ter, da prenos informacij poteka na razumljiv in ustrezen način.

MNENJA UDELEŽENCEV MOJIH DELAVNIC

“Javor me je na svoji delavnici Nenasilne komunikacije prepričal s svojo umirjenostjo in strokovnostjo. Vse tehnike, ki jih uči, več kot očitno uporablja tudi sam v praksi in tudi živi po teh principih. Kot udeleženka sem se počutila slišano, vključeno in odšla domov s konkretnimi predlogi, kako komunikacijo dvigniti na nov nivo. Vsekakor verjamem, da lahko ta pristop, ki ga Javor predaja, pomaga praktično vsakomur, zato ga priporočam!”

Nina Dušić Hren
CEO Dober Stik
"Na sedem-dnevnem retreatu z delavnicami Nenasilne komunikacije je Javor ustvaril varno in podpirajoče okolje, kjer sem se počutila sprejeto in slišano. Njegov pristop izvajanja delavnic je umirjen in fokusiran, kar pripomore k jasnosti ter razumevanju same vsebine in tudi vaj. Toplo in iz srca priporočam udeležbo na njegovih delavnicah!"

Key Account Manager
Medifit
4635 Agstudio 3 22 A2a9947
4606 Agstudio 3 22 A2a9769
Strokovna Cajanka (16)

MOJ NAČIN DELA IN KAJ LAHKO PRIČAKUJETE

Moje delo bazira na globalno uveljavljenemu pristopu nenasilne komunikacije (NVC), ki naslavlja tako osebnostne kot tudi sistemske, korporativne in družbene tematike odnosov med ljudmi. Poleg tega vključujem tudi nekatere poglede in znanja s področja sodobnega šamanizma, nevroznanosti in plesno gibalne terapije.

 Svoje programe vedno prilagodim posameznikom oziroma skupinam s katerimi delam. Večinoma delam z manjšimi skupinami 10 do 15 oseb saj  cenim izkustveno učenje. Gre za vključujoče, interaktivno in sodelovalno delo, kjer skupaj raziskujemo in se učimo o vplivih našega načina razmišljanja, komunikacijskih odzivov, uporabe moči, emocionalne inteligence, tehnik za premagovanje stresa, sistemske postavitve podjetji in organizacij…

Uporabljam teoretične koncepte komunikacije, demonstracije iz konkretnih življnejskih primerov, vaje za samorefleksijo, igre vlog, fizične in gibalne vaje, vaje za pripravo na intenzivnejše komunikacijske situacije, individualne pristope, delo v parih, delo v trojkah in večjih skupinah, primere svojih zgodb…

STOPIMO V STIK

 Imate kakšno vprašanje ali potrebujete dodatne informacije?

Stopite v stik!

Vesel sem novih poznanstev in skupnega raziskovanja možnosti za sodelovanje.

Hvala!

JavorVogelnik(at)gmail.com

Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.