SPLETNI TEČAJ EMPATIČNEGA POSLUŠANJA

S pomočjo svetovno priznane NVC metode poslušanja do večje povezanosti v odnosih

 Nauči se prekiniti napadalno komunikacijo in ustvari varen prostor, kjer si lahko v polnosti slišan/a

Sale Page Image (1)
Glavna Ikona (1)

Z nakupom spletnega tečaja prejmeš:

🎁 BONUS: 2 dodatni vaji, za individualno izvedbo v pisni obliki

Ta tečaj je bil do sedaj vsekakor najbolje vložen denar v mene in mojo prihodnost. Hvala! – Alenka, udeleženka tečaja

Se v odnosih morda večkrat podrejaš ali pa reagiraš napadalno?

Se ti zdi, da komuniciraš preko debelih zidov in ne uspeš doseči resnične povezanosti z drugo osebo?

Spletni tečaj empatičnega poslušanja te bo opremil z orodji in veščinami, s katerimi si lahko pomagaš do večje povezanosti v svojih odnosih.

Spoznaj uporabno moč empatije, postavi jasne meje in se nauči soočanja z napadalno komunikacijo.

Spletni tečaj poslušanja te bo podprl pri odnosih:

Doma

Pristni in iskreni odnosi doma so pomembni, zato so tehnike empatije in poslušanja ključne za negovanje povezanosti v partnerstvu in družini.

V službi

S pomočjo izbranih tehnik poslušanja preprečimo nastanek trenj in konfliktov, izboljšamo vodstvene veščine ter ustvarimo večjo povezanost med sodelavci.

Med prijatelji

Nauči se ustvariti prostor za slišanost, iskrenost, enakovrednost in podporo med prijatelji in znanci.

Pet najpogostejših napak, ki jih ljudje delamo pri poslušanju:

  • Verjamemo samo besedam: Ljudje pogosto poslušamo samo besede, ki jih nekdo izgovori, namesto da bi prisluhnili bistvu sporočila, ki so občutki in potrebe in se skrivajo izza besed.
  • Mislimo, da je naše mnenje edino pravilno: Velikokrat mislimo, da je naš način razmišljanja edini pravilen, zato se težko povežemo z občutki in potrebami drugih. Pogosto tudi mislimo, da so naše potrebe pomembnejše od potreb drugih.
  • Prehitro odzivanje namesto poslušanja: Ko nekdo govori, se pogosto odzivamo z nasveti, svojimi zgodbami ali drugo osebo poskušamo potolažiti, namesto da bi preprosto poslušali in razumeli, kaj nam druga oseba poskuša povedati.
  • Odzivanje z napadom ali obrambo: Namesto, da bi med poslušanjem ohranjali odprto držo radovednosti in empatije, pogosto zavzamemo položaj napadanja ali obrambe sogovorca.
  • Poslušanje NI strinjanje: Večkrat pozabimo, da če drugi osebi prisluhnemo, to še ne pomeni, da se z njimi strinjamo.

Komu je namenjen osnovni tečaj empatičnega poslušanja?

  • Osebam, ki želijo izboljšati komunikacijo: Bodisi v osebnem življenju z družinskimi člani in partnerjem ali v poslovnem svetu z direktorji in sodelavci.
  • Tistim, ki se soočajo s konflikti: Za posameznike, ki želijo okrepiti svojo čustveno inteligenco in se naučiti kako preprečiti nastanek konfliktov.
  • Vodjem in direktorjem: Za tiste, ki želijo izpopolniti svoje vodstvene veščine, graditi pristen stik s sodelavci ter dvigniti motivacijo zaposlenih.
  • Tistim, ki imajo željo po globljem stiku z drugimi: Tečaj poslušanja vam bo pomagal, da se povežete z drugimi na globlji, bolj avtentični ravni.
  • Ljudem, ki jih zanima osebni razvoj: Za vse, ki jih zanima področje delovanja človeške psihe, nevroznanosti in želijo nadgraditi svoje komunikacijske veščine.

Vsebina osnovnega tečaja empatičnega poslušanja

Mnenja udeležencev

Mednarodno certificiran trener Javor Vogelnik

Strokovna Cajanka (7)

Dobrodošli, moje ime je Javor. Sem mednarodno certificiran trener globalnega pristopa nenasilne komunikacije po Marshallu Rosenbergu (www.CNVC.org) in delujem v poslovnem okolju, na univerzah, v mladinskih centrih in drugih organizacijah. Uživam v nudenju podpore in predajanju novih znanj posameznikom in skupinam!

 

Med moje strasti spadajo tudi glasba, izdelovanje iz lesa, postopoma pa se v tujini izobražujem tudi iz gibalno terapevtske metode Movement Medicine, ki združuje znanja tradicionalnih šamanskih praks in sodobne nevroznanosti. Rad hodim v hribe, obožujem naravo ter redno prakticiram Wim-Hoff metodo izpostavljanja mrazu in raznovrstne dihalne tehnike.

Izboljšaj svoje odnose in dvigni svojo kvaliteto življenja!

SPLETNI TEČAJ 
EMPATIČNEGA POSLUŠANJA

47 €

27 €

Z nakupom spletnega tečaja prejmeš:

🎁 BONUS: 2 dodatni vaji, za individualno izvedbo v pisni obliki

Ta tečaj je bil do sedaj vsekakor najbolje vložen denar v mene in mojo prihodnost. Hvala! – Alenka, udeleženka tečaja

INDIVIDUALNI
COACHING

1500 €

Z nakupom individualnega coachinga nenasilne komunikacije prejmeš:

🎁 BONUS: Spletni tečaj dihalnih tehnik za preobražanje težkih občutkov in izboljšanja počutja

Screenshot 2023 09 11 At 10.51.42

Garancija na zadovoljstvo

V kolikor s tečajem ne boste zadovoljni in ne boste prejeli novih, navdihujočih in praktično uporabnih znanj za vaše osebne in poslovne odnose, vam vrnem denar. Sporočite mi na email v roku 14 dni po nakupu in vrnil vam bom denar – brez vprašanj.

Zaupali so mi

Odgovori na pogosta vprašanja

V čem se ta tečaj razlikuje od ostalih vsebin o komunikaciji?”

Gre za priznan in unikaten globalni pristop komunikacije po ameriškemu psihologu Marshallu Rosenbergu. Veščina empatičnega poslušanja se tukaj obravnava na edinstven in poglobljen način, ki preprečuje nastanek konfliktov in doprinaša k večji povezanosti. V ospredju je raziskovanje naše človečnosti ter spoznavanje naših notranjih svetov občutkov in potreb.

 

“Lahko to vsebino dobim na internetu in v knjigah?”

Lahko! Na voljo je veliko literature in knjig. Vsekakor pa boste dosegli globlje razumevanje in integracijo, če si ogledate vsebine iz tečaja ter se udeležite izkustvene delavnice in znanje tudi dejansko uporabite v praksi preko praktičnih vaj, iger vlog ter pod mojim mentorstvom.

 

Bo tečaj relevanten za moje osebne ali poslovne odnose?”

Učenje čustvene inteligence in empatije ter veščin poslušanja “preko besed”, postavljanje jasnih mej, preseganje omejujočih prepričanj, soočanje z napadalno komunikacijo vam lahko pride prav tako v osebnem kot v poslovnem življenju in odnosih.

ZAVOD PAN

Logo Zadnji Javor Vogelnik 15 November
Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.