Reference

ZAUPALI SO MI ŽE:

Mnenja


Javor je temo predstavil teoretično, praktično in nas vodil tudi po naši izkušnji. Na vprašanja je odgovarjal direktno, umirjeno, empatično in sproti preverjal stanje mojega razumevanja. Deloval je pomirjujoče, spodbudno, kar je v celoti prispevalo k mojemu zadovoljstvu. Ustvaril je ravnovesje med teorijo in prakso, v kateri sem se počutila udobno. Pokazal je človečnost, kar mi je dalo vzor.

Petra

Podjetnica

Celotna delavnica je bila odlično zastavljena. Vsebine so bile zelo zanimive in uporabne, saj je mogoče pristope, ki smo jih spoznali na delavnici, uporabiti v vseh odnosih.
Javor je zelo nazorno predstavil obravnavane vsebine delavnice in jih podkrepil s konkretnimi vajami, kar mi je bilo zelo všeč, saj je vse temeljilo na izkustvenem učenju. Znal je prisluhniti. Pri vajah nas je spodbujal in motiviral, nam svetoval in pomagal, ko smo potrebovali pomoč.

Alja

učiteljica razrednega pouka

Delavnica se mi je zdela koristna, in sicer za moj osebni razvoj, za boljšo reakcijo v določenih življenskih okoliščinah ter na delavnem mestu.
Dobil sem občutek, da se je Javor z vsem srcem posvetil temi in tudi vsakemu izmed nas udeležencev. Veliko je bilo individualnega dela in na vsa naša vprašanja je z veseljem odgovarjal, nam svetoval in po potrebi  pomagal, tako da sem z njegovim pristopom zelo zadovoljen.

 

Tomaž

vodja prodaje

Scroll to Top
Brezplačna e-knjižica o nenasilni komunikaciji
Vpišite svoje podatke in pridobite takojšen dostop.